Nazad u školu - 5 jednostavih outfita koje možete probati

Pozdrav svima!
Ja ne znam gdje je prošla ova godina i ovo ljeto, imam osjećaj kao da je jučer bila proslava Nove godine. U toku je “Back to school” sezona (Nazad u školu) u SAD-u i mnogim drugim zapadnim zemljama. Back to school je, u biti, marketinška kampanja. Ovih dana, SAD-u i drugim zapadnim zemljama možemo da zapazimo izniman broj reklama  koje promovišu povratak u školu, reklamiraju razni školski pribor, itd. Tokom godina blogeri i razni drugi influenseri su počeli koristiti ovu sezonu za kreiranje online sadržaja na njihovim platformama, što je dovelo do YouTube videa i blog postova koji pokrivaju razne teme, od outfit inspiracija do tutorijala i “životnih hakova.”
Inspirisan back to school sezonom, donosim vam 5 jednostavnih outfit-a koje možete probati ili koje možete iskoristiti kao inspiraciju. Outifit-i su minimalni i mogu se prilagoditi raznim načinima odijevanja i stilovima pojedinca. Variraju od ležernog do sportskog tipa i sastoje se od esencijalnih i osnovnih komada odjeće. Bez daljnjeg odugovlačenja, ispod možete pogledati fotogaleriju.


1.
back to school
2.
back to school 2
3.
back to school 3
4.
back to school 4
5.
back to school 5

Jedna zanimljiva ponuda za studente

U novu školsku godinu možete sa još jednom super kombinacijom! To je Kombinuj student,  m:tel-ova tarifa za studente koja za mjesečnu pretplatu npr. od 10 KM, koju trošite kao svoj račun, poklanja i bonus u iznosu od 5 KM, što znači da ukupna mjesečna dopuna prepaid korisničkog računa iznosi 15 KM. Nakon/ako ovo potrošite, račun možete dopuniti kao svaki drugi prepaid. Plus, dobijate i bonus od 400MB za mobilni internet. A, možete kupiti i neki super telefon iz ponude, za čak 1 KM.
Ako ste zainteresirani, zahtjev za Kombinuj student možete podnijeti u svim m:tel poslovnicama širom BiH.