5 jednostavnih odjevnih kombinacija koje morate probati!

5 jednostavnih odjevnih kombinacija koje morate probati

Hey, hi, hello!

Ovaj put vam predstavljam pet ideja za vaše odjevne kombinacije koje krasi jednostavnost i minimalizam. Nekada je manje više. Ja lično ne posjedujem sve ove predmete, ali imam slične i kao bonus, u ovom tekstu vidjet će te kako sam ja iskoristio neke od ovih ideja. 

Odjevna kombinacija br. 1

Jednostavan outfit  #1

Formalnog karaktera, ali za noćne izlaske. Umjesto mokasini možete obući i klasične crne kožne cipele.

Odjevna kombinacija br. 2jednostavan outfit #2Ležernijeg karaktera. Floralne majice i košulje su postale sastavni dio ormara svakog muškarca. Ako hoćete da pročitate nešto više o tome kako se trebaju nositi odjevni predmeti sa floralnim dezenom onda to možete učiniti klikom ovdje. Odjevna kombinacija slična ovoj bi bila idealana za šetnju.

Odjevna kombinacija br. 3


jednostavan outfit #3


Ležernijeg karaktera, za školu ili fakultet. Inspiraciju za ovu odjevnu kombinaciju sam pronašao u ovosezonskim modnim trendovima – linijama, veloru i bež bojom. 


Jednostavan outfit #3


Odjevna kombinacija br. 4

jednostavan outfit #4


Ovu odjevnu kombinacija svako može da izvede i ona nikada neće izaći iz mode. Ako vam je prejednostavna, lako se može upotpuniti sa jaknom ili modnim dodacima.


Odjevna kombinacija br. 5

Jednostavan outfit  #5


Na samom kraju, moja posljednja ideja za ovaj teskt, savršena za hladna jutra i tople dane.
 Ovaj tekst je napisan u sklopu partnerstva sa kompanijom m:tel, takođe moram napomenuti da isti ovaj tekst možete pročitati i na njihovom oficijelnom blogu klikom ovdje i za više informacija o m:tel ponudi mobilnih telefona i drugih usluga preporučujem vam da posjetite njihov web shop klikom ovdje