Ležerne odjevne kombinacije za šetnju

Pozdrav svima!

Proljeće je konačno i došlo i sa sobom je donijelo vedre i svježe dane. Za ovomjesečni tekst sam odlučio da vam pokažem moj način odjevanja tokom proljeća. Za vas sam pripremio dvije odjevne kombinacije koje su ležernog karaktera i one se mogu nositi za šetnju, kafu s prijateljima ili poznanicima i sl.

Odjevna kombinacija br. 1

the young fashionista

Htio sam da se ovi tonovi međusobno komplementuju (maslinasto zelena, plava i siva)  jer mislim da izgleda moderno zbog toga što je trend ugušenih boja i neutrala jako popularan. U ovu kombinaciju bi mogao dodati i nekoliko modnih dodataka kao npr.: crni sat, narukvicu sa bobcima i crni prsten.
Prvu kombinaciju krasi bomber jakna iz Bershke, Marley košulja, kargo hlače iz Primarka i cipele iz Gemo.

Odjevna kombinacija br. 2

the young fashionista
Džemperi su odjevni predmeti za zimu, i često puta znamo da ih ugušimo našim kaputima i šalovima i zbog toga oni ne dolaze puno do izražaja. U ovoj odjevnoj kombinaciji dao sam veliku prednost džemperu jer je idealan za prohladne sunčane dane za šetnju gradom ili šoping.
U drugoj kombinaciji sam obukao džemper i patike iz Bershke, majica iz NewYorkera, jeans hlače iz H&M-a.

Fotograf: Azra Mehdin

Ovaj tekst je napisan u sklopu partnerstva sa kompanijom m:tel, takođe moram napomenuti da isti ovaj tekst možete pročitati i na njihovom oficijelnom blogu klikom ovdje i za više informacija o m:tel ponudi mobilnih telefona i drugih usluga preporučujem vam da posjetite njihov web shop klikom ovdje