Vodič – pokloni za njega

Decembar je stigao i sa sobom je donio zimu, novogodišnje praznike i problem šta da poklonim svom momku, mužu, bratu… Kupovina poklona generalno može da bude stresno iskustvo, pogotovo sada, na kraju godine. Zato što nemamo kreativnih ideja ili smo jednostavno iskoristili sve moguće dobre ideje prije. Relativno govoreći pokloni za muškarce često variraju od odjevnih predmeta i kozmetike (po mom iskustvu učestaliji oblik poklona) do raznih predmeta i elektronskih pomagala. Posebno za ovaj post kompilirao sam listu nesvakidašnjih poklona, gdje fokus stavljam na drugu kategoriju.


Spa tretman

Ako znate da je vaša jača polovina pod stalnim stresom zbog poslovnih obaveza, preporučujem vam da mu uplatite jedan spa tretman. 

Fitbit Alta

Ovaj pametni sat je idealan za nekog ko teži življenju u jednom aktivnijem, boljem i zdravijem životnom stilu.  Fitbit Alta vam pomaže da imate statistički uvid o vašim dnevnim aktivnostima koje variraju od spavanja do vježbanja u teretani.

Ne zaboravite i sebi pokloniti nešto

Open To Go je m:tel/ova usluga koja vam omogućuje stream-ovanje i gledanje televizije gdje god vi to htjeli. Možete je koristiti na vašem TV prijemniku, telefonu, tabletu, u prirodi, gdje god želite, na putovanjima… Savršena je za studente jer je mogu koristiti kod kuće ili u studentskom domu. Bilo da posjećujete baku ili djeda, Open To Go vam je uvijek dostupan.


Dnevnik za karte

Idealno za one koji vole da skupljaju svoje ulazne karte od pozorišta, kina, koncerata, putovanja, sportskih utakmica, itd.

Achievement mapa koja se može strugati

Ova mapa je nešto što će se svidjeti svakom avanturisti koji voli putovati svijetom. Ono što čini ovu mapu posebnim jeste činjenica da možete strugati njene dijelove i tako možete označiti sva mjesta (države) koje ste posjetili.


Ovaj tekst je napisan u sklopu partnerstva sa kompanijom m:tel, takođe moram napomenuti da isti ovaj tekst možete pročitati I na njihovom oficijelnom blogu klikom ovdje i za više informacija o Open To Go ponudi posjetite vama najbližu m:tel poslovnicu.