Kako kombinirati florale?

Hey, hi, hello!

Danas pišem o tome kako kombinovati floralne dezene i motive sa ostatkom vašeg ormara. Pro tip: izbjegavajte "double" print floralne kombinacije jer one izgledaju neukusno i sama pomisao na kombinaciju tog tipa ne izgleda dobro.

Hlače/Šorcevi
Što se tiče floralnih hlača čisto sumnjam da ću imati priliku da vidim koji par hlača tog tipa na ulici ovog ljeta i proljeća jer za njih nije još vrijeme. I mislim da ćemo morati pričekati godinu da se pojave kod nas. Ali ako ste sretnik i imate jedan par u vašem ormaru onda gledajte da ih kombinujete sa (tamno)  zelenim, plavim, sivim i bijelim tonovima vaših majica, košulja, džempera i sl.
Što se tiče šorceva, kod njih je druga priča. Ja mislim da će im muškarci dati šansu ovog ljeta jer nisu toliko upadljivi u odnosu na hlače(što je možda jedan razlog zbog čega se ne nose). Što se tiče kombinovanja sa ostalim odjevnim predmetima pravila koja sam napisao za hlače važe i za šorceve. Slobodno možete kombinirati vibrantne (žive) boje sa vaših hlača sa istobojnim majicama, košuljama, duksericama i sl.

Majice, dukserice i sl.
Floralne majice , u odnosu na hlače, su popularnije. I vidim da ih muškarci nose. Obično se kombiniraju sa klasičnim jeans hlačama i to je to. Ali ipak toliko je puno opcija što se može uraditi povodom toga. Na primjer, za promjenu, umjesto jeans-ica kombinujte ih sa jedno bojnim hlačama. Gledajte da su hlače pastelnih tonova, preporučujem zelenu i plavu. Ako vam pak pastelni tonovi ne stoje onda uvijek možete obući bijele, sive ili smeđe hlače.
Ista stvar važi i za šorceve mada, kada je riječ o njima, možete dopustit sebi malo više igranja sa bojama ali ipak pazite da boja vašeg šorceve ne bude jača (vibrabtnija) od vaše majice. Također, ako imate prugasti (mornarski motiv) šorc on će se lako i brzo uklopiti uz vašu floralnu majicu.

Modni dodaci
Ako niste ljubitelj šarenih floralnih majica i hlača, za vas još uvijek ima nade da budete trendy ovog ljeta/proljeća. Od kravata do cipela i šešira florali su se pojavili svugdje. Floralne tregere možete kombinirati uz vaše hlače ili šorc.